M’NEX25

Duomaskin for raskere vask

M’NEX25 – Den mest fleksible doble roll-over maskinen fra Istobal. I tillegg til fleksibiliteten på de 2 uavhengige modulene på M’NEX25 har vi installert et nytt høytrykk system med roterende dyser. Dette nye høytrykksystemet gir en skånsom men meget god høytrykksvask også på plasser som er vanskelige å komme til.

Essensielt i dette systemet er 26 roterende dyser som er montert på oscillerende sideramper og på den roterende takbommen. Den interne mekanismen i disse dysene konsentrerer alt vanntrykket inn i en enkel stråle som roterer med høy hastighet. Best resultat grunnet at strålene overlapper hverandre, dette takket være de oscillerende siderampene og den roterende takbommen (må ikke sammenlignes med maskiner med fast monterte roterende dyser).

I tillegg er det også 80bar høytrykk hjulvask med 3 roterende dyser som igjen er montert på en roterende enhet, dette systemet rengjør felgene på en meget bra måte.

M’Nex 25 kan utføre en meget bra børsteløs vask. Dette takket være forvasksystem Scandinavia og det gode høytrykksystemet. Børstevask utføres med skånsomme skumbørster type Link-it® og kan om ønskelig også kombineres med tekstilbørster
på nedre del av kjøretøy.

M’NEX25 leveres i følgende størrelser:
– Vaskehøyde: 2,3 – 2,5 eller 2,7 meter.
– Vaskebredde: 2,5 eller 2,7 meter.