Heavy Wash Progress

Progress er toppmodellen av Istobal skinnegående vaskemaskiner for storbil. Denne er tilgjengelig i 4 forskjellige høyder og 2 bredder, hall-lengden er alt etter hvor lange kjøretøy som skal vaskes, varebiler, lastebiler, busser, tankbiler også videre.

Hele strukturen eller rammen er varmgal-vanisert for lang holdbarhet, sprutdeksler i seilduk. Progress leveres med 2 eller 3 børster, sidebørstene overlapper fremme og bak på kjøretøyet for best resultat, maskinen har mange programmeringsmuligheter.

Maskinen leveres også for lastebiler / busser som har utstikkende speil (Euro speil). Progress leveres I flere utstyrsnivå alt etter deres behov for vask. Forvask, underspyling osv. og selvfølgelig med flere alternative høytrykksystemer, som det moderne  oscillerende høytrykksystemet som monteres på vendbare sideramper og på takbom. Dette sikrer en god høytrykksvask før  børstevasken, gir en skånsom vask.

Progress leveres med en svært moderne PLS og Touch skjem. På denne skjermen kan vaskeprogram enkelt forandres og funksjoner settes av/på, det er her også programknapper og knapper for manuell styring av vaskemaskin.

Heavy Wash Progress kan tilkobles registreringssystemet WashManager.